Skip to main content

HÅLLBARHET

Vi tar ansvar för att vår verksamhet ska
bidra till en mer hållbar framtid.

VÅRT ARBETE FÖR EN HÅLLBARARE FRAMTID

Begagnade bildelar och återanvända bildelar värnar om miljön.

Vi har alltid arbetat med återanvändning på Walters Bildelar. Vår grundfilosofi har alltid varit att hjälpa våra kunder att minska miljöpåverkan. Nu vill vi utveckla vårt arbete ytterligare och fokusera på hållbarhet i alla våra led. Idag, imorgon och i framtiden!

Vi älskar begagnade bildelar och återanvända bildelar!

Vi på Walters bildelar tar ansvar för att vår verksamhet ska bidra till en mer hållbar framtid. Det går åt 100% mindre energi att använda begagnade bildelar och återanvända bildelar från oss än att köpa nya. Vår verksamhet är alltså redan miljösmart men vi vill mer!

Vi vill värna om kommande generationer!

Vi behöver alla hjälpas åt för att nå dit! Vårt miljö- och hållbarhetsarbete ska förändra vårt sätt att tänka. Vi vill att det självklara valet ska vara en begagnad och återanvänd bildel när du behöver reparera din bil. Då gör du både ett miljösmart val och du får samma höga kvalitet till ett lägre pris.

Det är viktigt att vi alla ställer om där det är möjligt. Vi alla behöver se över hur vi kan påverka och ta vårt ansvar.

Därför vill vi på Walters Bildelar arbeta målmedvetet och använda oss av all den moderna teknik som finns för att utveckla vår verksamhet och hela tiden ligga i framkant när det gäller både hållbarhet och kvalitet. För våra kommande generationer!

Vi som arbetar med demontering och återvinning är stolta över att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle. Vi vill påverka i grunden. Det gäller inte bara vår bransch. Det är viktigt för oss att även inspirera och utmana andra samt sprida den kunskap vi har. Tillsammans gör vi skillnad!

Walters Bildelar är ISO-certifierat enligt:
ISO 9001:2008 och ISO 14001:2004

FÖR FRAMTIDEN!

Vi återanvänder för att säkra
en hållbar framtid för våra barn!

Kolla in vår produktionsanläggning av solenergi på Walters Bildelar!

VÅR PRODUKTIONSANLÄGGNING

Vi har nu tagit ytterligare ett steg mot en hållbarare framtid för våra kommande generationer.

Nu är vi uppkopplade mot vår produktionsanläggning för solenergi! Här kan ni se uppdaterad information online och följa anläggningens prestanda och de stora miljöfördelarna.

Följ effekt och energiproduktion samt hur mycket vi sparar i CO2-utsläpp genom att använda solenergi. 

Vi levererar vår el från vår produktionsanläggning av solenergi till E.ON

Genom att göra det stödjer vi utbyggnaden av det förnybara energisystemet och bidrar till en hållbarare framtid för våra barn!

Här ser ni vårt intyg som producent av solkraft!

INTYG SOLKRAFT